DentalKross®

ē De unieke formule is gebaseerd op de combinatie van 2 actieve bestanddelen: natrium chloriet (Basis) en een organisch zuur (Activator).

ē Beide delen vlak vůůr ieder gebruik steeds opnieuw gemengd moeten worden. Wanneer beide bestanddelen met elkaar in contact komen, ontstaat in korte tijd een verbinding die schadelijke bacteriŽn in de mond inactiveert.

ē Deze methode is uiterst effectief, werkt direct Ťn is veilig (zonder het gebruik van alcohol, de smaak wordt niet aangetast en tanden verkleuren niet).

ē De Basis bevat, als werkzaam bestanddeel, een lage concentratie natrium chloriet. De Basis wordt vervolgens in aanraking gebracht met de Activator, een werkzaam bestanddeel dat een lage concentratie van een organisch zuur bevat. Bij menging van Basis en Activator ontstaat een vluchtige chloorverbinding die binnen korte tijd alle micro-organismen die met deze verbinding in aanraking komen, onschadelijk maakt. Omdat de werking van het mengsel een beperkte duur heeft, dienen de twee bestanddelen voor ieder gebruik steeds opnieuw te worden gemengd.

ē Let op!!: vele mondspoelingen bevatten natrium chloriet maar dat wil niet zeggen dat zij dezelfde antibacteriŽle werking hebben. Alleen de juiste hoeveelheid natrium chloriet in combinatie met een gelijke hoeveelheid organisch zuur bewerkstelligt een veilige inactivering van de tandplakbacteriŽn waarmee zij in aanraking komt.

ē Zowel terugtrekkend tandvlees (als gevolg van ontstekingen), onfrisse adem als aften in de mond worden allen veroorzaakt door schadelijke bacteriŽn die zich in de mond en op de tong bevinden. Wetenschappelijk onderzoek in diverse landen heeft de goede werking van Dentalkross® aangetoond: de wandcellen van de schadelijke bacteriŽn waaruit tandplak is opgebouwd worden aangetast en daardoor afgebroken nadat zij in contact komen met Dentalkross®.

"Twee minuten per dag voor gezond tandvlees en een permanent frisse adem."